Zendingen en retourzendingen

VERZENDING VAN UW BESTELLING

Nadat u een bestelling heeft geplaatst zal er een e-mail naar u worden verzonden met een orderbevestiging en de betalingsgegevens.

Zodra uw betaling bij ons binnen is, zullen wij de artikelen binnen 24 uur (op werkdagen) voor verzending aanbieden bij PostNL, tenzij anders is aangegeven. Deze levertijd geldt slechts als indicatie en geldt nimmer als fatale termijn. Overschrijding van enige levertermijn geeft de koper geen recht op schadevergoeding.

Voor het niet tijdig bezorgen door PostNL kan zepper.nl niet aansprakelijk worden gesteld. Ook is zepper.nl niet verantwoordelijk voor het eventueel zoekraken van poststukken nadat deze zijn aangeboden bij PostNL.

Nadat de artikelen door PostNL zijn afgeleverd en in ontvangst genomen zijn door de klant, gaat het risico van verlies of beschadiging over op de klant.

VERZENDKOSTEN

Bezorging in Nederland

  • Bij een bestelling van 40 euro of meer komen de verzendkosten te vervallen.
  • Bij bestellingen tot € 15,-: € 4,95.
  • Bij bestellingen van € 15,- tot € 40,-: € 3,95

Bezorging in België

  • Bij een bestelling van 75 euro of meer komen de verzendkosten te vervallen.
  • Bij bestellingen tot € 20,-: € 7,95.
  • Bij bestellingen van € 20,- tot € 40,-: € 6,95
  • Bij bestellingen van € 40,- tot € 75,-: € 3,95

Verzendkosten voor bestellingen vanuit landen buiten Nederland en Belgie zullen in overleg worden vastgesteld.

RETOURZENDINGEN

Alle artikelen kunnen binnen 7 dagen na ontvangst zonder opgaaf van redenen worden geretourneerd. U dient ons dan per email op de hoogte te brengen van de retourzending. De volledige kosten voor een retourzending zijn voor rekening van de klant. Het reeds door u betaalde bedrag minus verzendkosten zal binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending worden gerestitueerd, onder voorwaarde dat de artikelen en verpakking in ongeopende, originele en ongeschonden staat bij zepper.nl worden afgeleverd. Ook dient het pakket voldoende te zijn gefrankeerd. Indien dit niet het geval is kunnen wij de artikelen niet terugnemen en wordt de betaling niet ongedaan gemaakt.