Gebruiksvoorwaarden

Dit zijn de algemene webwinkelvoorwaarden van zepper.nl gevestigd te Rotterdam en ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 62468804.

Als u een bestelling plaatst bij zepper.nl gaat u automatisch akkoord met de webwinkelvoorwaarden.

PRIJZEN EN BETALINGEN

Alle prijzen die vermeld staan zijn in euro's, inclusief BTW en exclusief verpakkings- en verzendkosten.

Betaling dient te geschieden binnen 7 dagen na bestelling, tenzij anders is overeengekomen. Als de betaling niet binnen de hierboven gestelde termijn ontvangen is, worden de artikelen weer in de winkel te koop aangeboden.

Betalingen dienen vooraf te worden voldaan, via IDEAL of bij vooruitbetaling op IBAN: NL07INGB0006745565 t.n.v. Glennys te Rotterdam. 

LEVERING

Nadat u een bestelling heeft geplaatst zal er een e-mail naar u worden verzonden met een orderbevestiging en de betalingsgegevens.

Zodra uw betaling bij ons binnen is, zullen wij de artikelen binnen 24 uur (op werkdagen) voor verzending aanbieden bij PostNL, tenzij anders is aangegeven. Deze levertijd geldt slechts als indicatie en geldt nimmer als fatale termijn. Overschrijding van enige levertermijn geeft de koper geen recht op schadevergoeding.

Voor het niet tijdig bezorgen door PostNL kan zepper.nl niet aansprakelijk worden gesteld. Ook is zepper.nl niet verantwoordelijk voor het eventueel zoekraken van poststukken nadat deze zijn aangeboden bij PostNL.

Nadat de artikelen door PostNL zijn afgeleverd en in ontvangst genomen zijn door de klant, gaat het risico van verlies of beschadiging over op de klant.

VERZENDKOSTEN

  • Bij een bestelling van 40 euro of meer komen de verzendkosten te vervallen.
  • Bij bestellingen tot € 15,-: € 4,95.
  • Bij bestellingen van € 15,- tot € 40,-: € 3,95

 In overleg kunnen artikelen worden afgehaald in Rotterdam. U bent dan geen verzendkosten verschuldigd.

Verzendkosten voor bestellingen vanuit het buitenland zullen in overleg worden vastgesteld.

VOORRADIGHEID

Wat wij aanbieden op de site is in voorraad, maar de voorraad kan beperkt zijn daarom worden bestellingen behandeld op volgorde van binnenkomst.

RETOURZENDINGEN

Alle artikelen kunnen binnen 7 dagen na ontvangst zonder opgaaf van redenen worden geretourneerd. U dient ons dan per email op de hoogte te brengen van de retourzending. De volledige kosten voor een retourzending zijn voor rekening van de klant. Het reeds door u betaalde bedrag minus verzendkosten zal binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending worden gerestitueerd, onder voorwaarde dat de artikelen en verpakking in ongeopende, originele en ongeschonden staat bij zepper.nl worden afgeleverd. Ook dient het pakket voldoende te zijn gefrankeerd. Indien dit niet het geval is kunnen wij de artikelen niet terugnemen en wordt de betaling niet ongedaan gemaakt.

PRIVACY

Door het plaatsen van een bestelling bij zepper.nl worden de klantgegevens opgeslagen in de klantendatabase.